Dat van virtual reality is een technologie die steeds meer terrein wint dankzij de vele kijkers die langzaamaan de markt veroveren; een van deze is de PlayStation VR, Sony-hardware waarmee je verschillende titels voor PlayStation 4 kunt spelen met originele en boeiende gameplay.

Helaas, echter, deverplichting om een ​​console te hebben en daarnaast de kijker het maakt het winkelen behoorlijk hoog, en dit heeft de PlayStation VR niet zo wijdverspreid mogelijk gemaakt als het Japanse huis waarschijnlijk verwachtte, ook dankzij een technologie die nog onrijp is en die waarschijnlijk alleen met PlayStation 5 echt kan bevestigen. Sony heeft echter geprobeerd zijn toevlucht te nemen tot dekking en kondigde a aan prijsverlaging naar de verschillende bundels van bron 100 euro.

PlayStation VR

Il Playstation VR-camerabundel zal vanaf morgen beschikbaar zijn voor de prijs van 299,99 euro en het pakket bevat, naast de kijker, de PS Camera en VR Worlds. Dan zijn er de andere bundels waarvan ik ook de prijsverlaging ondervind:

- Playstation VR Doom VFR-bundel (van 399-dollars naar 299,99-dollars) - Inclusief de PS VR-headset, PS Camera, PS VR Demo Disc 2.0 en het Doom VFR-spel op Blu Ray

VR Playstation The Elder Scrolls V: Skyrim VR-bundel (van $ 449 tot $ 349,99) - Inclusief PS VR-headset, PS Camera, twee PS Move-controllers, PS VR Demo Disc 2.0 en de game Elder Scrolls V: Skyrim VR.

Ik vraag me af of deze prijsverlaging Sony in staat stelt om nog meer te verkopen PlayStation VR, het nemen van alle marktaandeel in verband met economische virtual reality kijkers.