Ik stel me voor dat jullie allemaal de beroemde "taunt" van hebben herkend John Cena, een van de meest geliefde worstelaars (evenals acteur en zanger) van de laatste jaren en het is precies in de rol van acteur dat we hem zullen vinden in de nieuwe film gewijd aan Duke Nukem.

"Het karakter van de hertog is brutaal, zonder haar op zijn tong en seksistisch." 

Maar het heeft ook gebreken !!!

Precies over dit onderwerp de producenten Andrew Form e Brad Fuller ze wilden blijven hangen in een recent interview met CinemaBlend.

Een van de problemen van de productie was om een ​​personage openlijk misogynistisch te maken, zoals de hertog, grappig en beminnelijk, maar het tegelijkertijd aan iedereen te laten zien als de 'badass"We weten het allemaal.

Uiteraard werd de weg gedeeltelijk gemarkeerd door een personage dat we allemaal kennen Deadpool, die tijdens het interview door de producenten zelf wordt vermeld.

De film van Duke Nukem het is nog in een embryonale staat en, zeker, zelfs niet de rol van John Cena het is bevestigd aan 100% omdat, indien het script dat zal worden opgesteld niet bevalt, de acteur / worstelaar de rol zou kunnen verzaken.

Maar eerlijk gezegd zou het een echte schande zijn, want ik zie het ten minste persoonlijk heel goed in de rol van de hertog.