Ondanks een uitzonderlijke marketingcampagne, die mogelijk de reden voor zijn vrijlating was No Man's Sky heeft de verwachtingen teleurgesteld, de titel van de Britse onafhankelijke studie Hallo Games het is in de loop van de tijd gewaardeerd, met tal van updates die het inhoudelijk hebben uitgebreid.

Bovendien, in deze uren, heeft het kleine softwarebedrijf dat aangekondigd het spel bevindt zich in een gevorderd ontwikkelingsstadium voor Xbox One en dat binnenkort dus ook op de Microsoft-console zal aankomen, zeker binnen dit jaar:

 

No Man's Sky Next is een grote stap voorwaarts voor Hello Games en de No Man's Sky-community. Elke update die werd uitgebracht voor No Man's Sky heeft een nog groter succes weten te behalen dan de vorige.

Met Atlas Rises is ons team letterlijk overleden. De reis van No Man's Sky is nog lang niet afgelopen, het is zo bijzonder om de kans te krijgen om aan een project te werken dat is bedoeld om veel gamers te verrassen.

Binnen dit jaar zullen zelfs Xbox One-spelers het universum van No Man's Sky VOLGENDE, inclusief alle nieuwe inhoud die in de loop van de tijd is gepubliceerd en die in de toekomst verder zal worden verrijkt met updates die nog niet zijn aangekondigd.