Far Cry 5 biedt een full-bodied singleplayer-campagne op een grote, volledig verkenbare en open wereldkaart, maar daarnaast kun je ook genietenniveau-editor waarvan de resultaten kunnen worden opgeslagen en gedeeld met de community.

We hebben verschillende stages gemaakt die erg goed zijn geïnspireerd door verschillende games, zoals Call of Duty of Counter Strike-kaarten, maar degene die het meest is geraakt, is degene die door de gebruiker is gemaakt wim_buytaert, die hij heeft herbouwd de Baker-villa van Resident Evil VIIuiteraard alleen aan de buitenkant.

Zoals je kunt zien aan de video- alles is met grote zorg gedaan, zelfs als het niet mogelijk was om het interieur van de villa te verkennen (wat een enorm grote klus zou hebben gekost, als het mogelijk was geweest), de ervaring duurt niet meer dan vijf minuten, hoe dan ook voldoende om het geweldige werk te waarderen.