Vroeg of laat zullen we een definitieve versie hebben van Final Fantasy XV, maar blijkbaar zal dit niet de onlangs uitgegeven Royal Edition zijn: tijdens het PAX East Square heeft Enix dat inderdaad aangekondigd tijdens de 2019 komen nog eens vier DLC's binnen voor de RPG met Noctis en metgezellen.

Elk van de vier DLC vertegenwoordigt een nieuw hoofdstuk totdat je zover bent een geweldige finale tonen "een toekomst die iedereen wilde"Met een alternatief verhaal voor vier karakters van het spel, dat waarschijnlijk het geluk zal maken van degenen die de "hoofd" finale niet leuk vonden.

- Op de eerste DLC zal worden gefocust ARDYN en heeft momenteel het recht "Het conflict van de wijze". De aflevering "portretteert de inspanningen van Ardyn, getuigt van de wrok die hij al meer dan 2000 jaren voor Lucis koestert, en zijn botsingen met de astrale'.

- Op de tweede DLC, die kleinere afmetingen zal hebben, zal worden gefocust Aranea Highwind van het Nilfheim-rijk en zorgt voor de ziekte van Starscourge. In de officiële beschrijving kunnen we lezen "De laatste dag van het rijk zal de slechtste dag van Aranea blijken te zijn'.

- In de derde aflevering spelen we als Lunafreya en wordt voorlopig genoemd "De keuze van vrijheid". Het verhaal spreekt van "het lot van Luna, die zelfs de dood niet kan bevrijden. Zijn strijd om degene van wie hij houdt te redden, verstoort het lot dat koning Lucian is aangedaan'.

- We hebben dan het laatste hoofdstuk, "De laatste slag", Dat volgt Noctis terwijl "begint aan zijn laatste gevecht om een ​​toekomst voor al zijn mensen te bereiken'.

Buiten dat zal de nieuwe DLC ook een nieuw muzikaal thema gecreëerd door Yoko Shimomura, terwijl verdere details later zullen worden verzonden. We begrijpen dat uw gezicht hetzelfde is als Noctis in de omslag van dit artikel.