Na de uitstekende Resident Evil VII vorig jaar en de recordmolen van Monster Hunter World, ziet het eruit Capcom heeft een nieuwe titel in ontwikkeling "erg groot", Zoals het softwarehuis het zelf heeft genoemd.

Het Japanse bedrijf heeft namelijk twee officiële tweets van Capcom R&D Dev1 Official gepubliceerd, die je hieronder kunt zien:

"Begroet de producenten van Capcom Dev 1. Ze hebben iets groots gepland. "

In deze tweede tweet spreekt de supervisor van Capcom Dev1, waarin staat:

"Dit jaar zal ik mijn best doen om games te lanceren die je misschien leuk vindt."

We weten niet waar de tweets naar verwijzen, maar het kan het al veelbesproken zijn remake van Resident Evil 2. We zullen in de toekomst zien wanneer Capcom onthult dit nieuwe project en wat daarom is aangeduid als 'iets groots'.