GWENT, het videospel van CD Projekt Red dat het populairste kaartspel ter wereld reproduceertinstelling van The WitcherHoeveel obstakels en onvoorziene gebeurtenissen zijn zo succesvol geweest. Als het multiplayer-gedeelte van de videogame snel vorm heeft gekregen, kan hetzelfde niet worden gezegd Thronebreaker, campagne voor één speler wachten op juli 2017 en vervolgens uitgesteld tot 2018. Zowel GWENT-multiplayer als Thronebreaker lijken echter dicht bij de finishlijn: het begon inderdaad de laatste fase van ontwikkeling voor de definitieve release, bel thuiskomst.

thuiskomst het duurt zes maanden, waarbij CD Projekt Red verschillende wijzigingen aanbrengt GWENT en zal de dracht van voltooien Thronebreaker. Aan het einde van dit pad zullen de twee elementen van het videogame het licht samen zien: Thronebreaker zal zijn debuut maken, Terwijl GWENT zal zijn bètafase afsluiten. Wat dit laatste betreft, is CD Projekt Red van plan om verschillende esthetische veranderingen aan te brengen en terug te keren naar een donkere sfeer; andere wijzigingen zijn van invloed de spelmechanica, van munten tot progressie van de speler. Voor wat betreft Thronebreaker, het doel is gewoon om de ontwikkeling ervan te voltooien, vooral in het licht van deuitbreiding van de campagne aangekondigd in het verleden.

GWENT is sinds mei 2017 in open bèta en in het verleden we hebben ook gesproken van de gesloten bèta. De volledige lancering is gepland voor oktober 2018.