De naam Deadmau5 Het is niet primair verbonden met de wereld van videogames, hoewel sommige van zijn nummers zijn gebruikt als tracks voor soundtracks, maar vanaf nu zullen we, als we het hebben over de elektronische muzikant, echt te maken hebben met videogames, meer bepaald schutter.

Joel Zimmerman inderdaad (dit is zijn echte naam) aangekondigd om aan het werk te zijn in een FOD, nog in de vroege stadia van ontwikkeling, die "het zal niet vóór een jaar worden vrijgegeven". Er is geen informatie over de betreffende titel en de enige afbeeldingen die beschikbaar zijn, zijn die welke in de Twitch-video van één zijn gereproduceerd gameplay-sessie waarin dezelfde Deadmau5 speelt.

De muzikant wil ons graag laten weten dat dat zo is een klein project voor nu, maar verder Reddit feeds de verwachtingen meer, verklaren te hebben wat in het werk team getalenteerde ontwikkelaars die de Unreal Engine zullen exploiteren om het spel te voltooien, niet eerder dan een jaar.

Op dit moment moeten we gewoon afwachten en zien hoe de ontwikkeling van deze nieuwe shooter is ontwikkeld door Deadmau5.