De soundtrack van het originele spel Ondergang komt binnen Vinile e CD deze zomer. Deze fysieke versie vanOST gemaakt door Mick Gordon Het wordt geproduceerd in samenwerking met de distributeur Laced Records. De soundtrack is verkrijgbaar in vier formaten: een dubbele Deluxe-cd, een dubbel vinyl, een speciale editie van vinyl met vier schijven en een speciale set met gelimiteerde editie vinyl.

Hier is de officiële beschrijving:

Gecomponeerd door Mick Gordon, een oude medewerker van Bethesda, channelt zijn donkere en intense visie metaal om de brute en krachtige Doom weer te geven, via 31 tracks van synth en metal voor een totaal van meer dan twee uur. Om de kracht van de hel en zijn corrupte energie te imiteren, creëerde Mick de "Doom-tool". Het bestond uit zuivere sinusgolfingangen gericht op vier verschillende kettingen van geluidsverwerking en een verscheidenheid aan nabewerkingstechnieken waardoor Gordon de gegenereerde geluiden dynamisch kon corrumperen.

Kortom, een echt kunstwerk.