Konami, na 10 jarenlange samenwerking verliest het de rechten voor de UEFA Champions League.

Slechte klap voor Pro Evolution Soccer, die op deze manier de kloof zou kunnen zien FIFA dramatisch toenemen, gezien het feit dat de rechten van de Champions League ze waren een van die eigenschappen die de concurrentie tussen de twee voetbaltitels nog steeds in evenwicht hielden.

De rechten voor de Champions League officieel verlopen na de finale van het "echte" toernooi a Kiev, gepland voor mei.

Mica is CR7 dit hier ...

De partijen sluiten toekomstige samenwerkingen niet uit, maar Konami hij legde de keuze uit om niet verder te gaan met deze licentie om zich te concentreren op andere aspecten van hun franchise, misschien om wat van het verloren gegane terrein op hun concurrenten te recupereren (althans volgens verkoopcijfers die de titel van EA duidelijk in de kijker plaatsen).

Opbrengst aan de buitensporige macht van FIFA of begin van een kleine revolutie voor Pro Evolution Soccer, om de scepter van het beste voetbalspel te herstellen?

We komen erachter met de toekomstige releases van de twee games.