Terwijl de wereld geniet van de geweldige exclusieve PlayStation 4, God of War, zijn er mensen die al aan een nieuwe titel denken die alleen op de Sony-console komt: Spider-Man di Insomiac Games. Ondanks dat de hype erg hoog is, heb je in werkelijkheid niet veel informatie over de titel in kwestie, maar de speldirecteur Bryan Intihar in deze uren heeft hij een aantal interessante informatie vrijgegeven.

Spider-Man voor PlayStation 4 zal je dat inderdaad toestaan verander de tijd van de dag en het weer naar believen, maar pas nadat we het verhaal voor de eerste keer hebben voltooid; Dit komt omdat de game erg gericht is op het plot en sommige situaties zijn ontworpen om op bepaalde tijden van de dag en met een bepaald weer te spelen.

Spider-Man op PlayStation 4

Dit zijn de woorden van Intihar, die de redenen voor deze keuze toelicht:

Deze game concentreert zich veel op het verhaal en zoals je weet gebruiken veel geweldige games een moment van de dag om een ​​gevoel of een bepaalde sfeer over te brengen aan de situatie op basis van waar je bent. Daarom willen we ervoor zorgen dat de spelers de gevoelens en emoties ervaren die we willen overbrengen, althans de eerste keer dat ze het hoofdverhaal zien. Daarna kunnen ze, als ze eenmaal klaar zijn, zowel de tijd als het weer handmatig wijzigen.

Een zeker positief nieuws op twee fronten: waarschijnlijk de plot van deze Spider-Man zal echt heel nauwkeurig en opwindend zijnen we kunnen ook het verhaal na het avontuur aanpassen en beleven zoals we dat het beste achten, in totale vrijheid van free-roaming, het weer en de tijd.