Waar is helaas een algemene mening over Xbox One is dat er al enige tijd geen exclusieven zijn die die kunnen evenaren Nintendo e Sony, vooral wanneer de laatste in de komende maanden titels als God of War, Detroit: Word Human en Spider-Man heeft en zal hebben.

In dit opzicht vroeg een gebruiker, waarschijnlijk ongeduldig, om uitleg a Phil Spencer en van hieruit volgde een reeks tweets waarin de kop van de Xbox-divisie hij vroeg de gebruikers duidelijk om geduld:

gebruiker"Alan Wake op de Xbox 360 was een van de beste attracties voor de console. Is er een kans om een ​​vervolg op Xbox One te zien? Alan Wake is fantastisch !! "

Phil Spencer: "Het was een leuk spel om aan te werken en ik ben het ermee eens, voor mij was het een belangrijke titel voor Xbox 360. Schrijven en fantastische instellingen. "

gebruiker: "En hier is een geweldige manier om te antwoorden door de vraag te vermijden"

Phil Spencer: "Ik probeer niet te antwoorden, ik vind de game erg leuk en ik wilde het zeggen. Hoe dan ook, ik kan vandaag geen nieuwe overeenkomsten op Twitter aankondigen, sorry "

gebruiker"Phil ... we hebben iets belangrijks nodig. Zoals toen Halo, Gears en Fable hun intrede deden ... we hebben nieuwe gameplay en nieuwe ervaringen nodig. Ik weet zeker dat je het begrijpt. Ik wil iets nieuws, iets dat we nooit de kans hebben gehad om te zien, iets om de komende jaren in te duiken, niet alleen multiplayer ".

Phil Spencer: "Als dat alles is, is het een lage verwachting 🙂 Ik luister naar je. We moeten meer investeren, in teams investeren en hen de macht geven om diepe werelden met interessante verhalen en personages te creëren, we moeten hen de tijd geven om het te doen "

We waarderen zeker de antwoorden van Phil Spencer die op de een of andere manier ha stelde de Xbox- en Microsoft-gebruikers gerusthoewel geduld zal vroeg of laat eindigen. Ik vraag me af of hij al bij het volgende E3 2018 Redmond's huis niet iets langverwachts zal laten zien.