De streamingdienst van Sony, Playstation nu, breidt zijn horizon uit en is verrijkt met een aantal titels die oorspronkelijk zijn uitgebracht op 2 Playstation

Degenen die zijn opgenomen, zijn slechts de eerste van een reeks games die na verloop van tijd beschikbaar zullen zijn Playstation nu veel klassiekers van die generatie.

De spellen worden uitgevoerd in hoge definitie en zijn ook geïmplementeerd met trofeeën om te ontgrendelen en te verzamelen (voor de meer maniakken).

Playstation nu mei
Enkele van de games beschikbaar in mei op Playstation Now

Geboren als een service waarvoor alleen games werden geleverd Playstation 3, Playstation nu na verloop van tijd is het gegroeid en heeft het eerder een aantal titels opgeleverd Playstation 4 en nu die voor Playstation 2. Het is ook redelijk om games voor te verwachten Playstation 1 in de toekomst?

Momenteel Playstation nu kan bogen op een bibliotheek met bijna 650-titels voor 15 euro per maand, en geeft de mogelijkheid aan "alleen pc" -gebruikers om van deze service te genieten via enkele van de mooiste games die op de console zijn uitgebracht Sony.

Op dit punt vragen we ons af waarom Italiaanse gebruikers deze service nog steeds niet mogen gebruiken (zo niet met zeer complexe methoden, althans op pc), terwijl deze al beschikbaar is in Frankrijk, België, Nederland, Duitsland, Engeland en Luxemburg?