De ondersteuning van verschillende controllers door de klant gaat door Stoom, zelfs als we het deze keer alleen hebben over de bètaversie: het programma is inderdaad bijgewerkt en nu u kunt de uitstekende Pro Controller gebruiken van Nintendo Switch.

Het is duidelijk dat het mogelijk is om de hybride console-controller alleen te gebruiken in games die het gebruik van een pad ondersteunen, maar het is nog steeds uitstekend nieuws sinds tot nu toe het was mogelijk om dit alleen te doen met behulp van programma's van derden die af en toe een aantal incompatibiliteitsproblemen gaf.

De Nintendo Switch Pro Controller sluit zich dan aan bij het reeds goede aantal pads dat door de client wordt ondersteund Stoom, inclusief die van PlayStation 4 en Xbox One. Het hebben van een grotere keuze helpt zeker alle spelers, die zonder extra hardware te kopen op pc kunnen spelen op de manier die zij verkiezen.