De buitdozen waren een echte bron van problemen voor Electronic Arts in de afgelopen maanden, te beginnen met hun implementatie in Star Wars: Battlefront 2. Maar toch, tijdens een recente conferentie, de CEO van EA Andrew Wilson hij zei dat het bedrijf de buitendekken gaat "pushen" en de beslissing die hen verenigt tot een vorm van gokken, heeft aangevochten.

Zoals u zich kunt voorstellen, werken we samen met alle brancheverenigingen wereldwijd en met regelgevers uit verschillende rechtsgebieden en territoria en hebben we vastgesteld en vastgesteld dat programma's zoals FIFA Ultimate Team niet gokken.

Wilson legde uit dat de positie van EA gebaseerd is op het feit dat spelers altijd een specifiek aantal items in elk FUT-pakket ontvangen en dat het spelers niet in staat stelt om items in virtuele valuta voor echt geld te verzilveren.

We proberen ook actief te elimineren wat er in een illegale omgeving gebeurt en werken met regelgevende instanties in verschillende rechtsgebieden om dit doel te bereiken.

Waar het op neerkomt, is dat EA "microtransacties voortzet" in games.

"We denken altijd aan onze spelers, we denken altijd na over hoe we dit soort ervaringen op een transparante, leuke, eerlijke en evenwichtige manier kunnen aanbieden en we zullen communiceren met regelgevers over de hele wereld.

Kortom, een echte liefde voor buitdozen!