De F1-fan Tim Binnion hij ging naar de Grand Prix van Shanghai vorige maand en, zoals de meeste mensen die het geluk hebben om een ​​persoon te zien racen, heeft hij veel foto's gemaakt. Het is een feit dat hij, tussen een zee van Reflex en iPhone, de zijne heeft meegebracht Game Boy-camera.

Opgegroeid zonder het plezier van draagbare spellen van Nintendo, heeft Tim zichzelf gekocht Game Boy Color, compleet met Game Boy Camera, laatste kerstdagen en meteen aan de slag gegaan.

Met de Grand Prix op komst dacht hij dat het leuk zou zijn om met dit item op de foto te gaan. Vervolgens kocht hij een smartphonelens, 3D-printte een beugel om deze op de Game Boy te houden en een gepersonaliseerde sleutel waarmee hij afbeeldingen kon downloaden die met de camera waren gemaakt (zijn interne geheugen kon slechts 30 foto's bevatten) op een SD-kaart.

De videocamera van de Game Boy is van slechte kwaliteit en volstrekt ongeschikt om foto's te maken van auto's die zich met duizelingwekkende snelheden verplaatsen, maar Tim had het geluk om aan de uitgang van een haarspeld te zitten, wat betekent dat hij vlak voor de auto's in de buurt was wanneer ze langzamer gaan.

Hun lage snelheid, in combinatie met de clip-on lens, maakte het mogelijk om een ​​aantal verrassend goede foto's van de race te maken. Kijk direct hieronder.