Je deed de binge met de inhoud van Bandai Namco die we eerder aan u hebben gerapporteerd? BRAVISSIMO!

Ben je niet tevreden? Ik hoop het niet, want we hebben iets anders om je de kreet van "GRATIS".

Ken je hem? Ik geef mijn volledige onwetendheid een keer toe, maar het feit dat het nu beschikbaar is gratis op Steam het zal me in staat stellen om deze leemte op te vullen.

Ik ga informeren dat kom ik te weten Verhalen - Het pad van het lot is een DDR-actie op het eerste gezicht erg klassiek maar met een bijzonderheid.

In feite, tijdens het avontuur onze protagonist, de antropomorfe vos Reynardo, heeft de mogelijkheid, door op bepaalde momenten een magisch boek te gebruiken, om een ​​ander "pad" te verkennen, maar als deze tot de dood van het personage leiden, kunnen we teruggaan, maar alle upgrades behouden die zijn verdiend in de alternatieve routes die zijn ondernomen.

Door dit vermogen om het toekomstige pad van het doel van de speler te verkennen zal het spel met het best mogelijke einde van de 24 beschikbaar zijn.

Het spijt me dat het lezen van al dit spul mij intrigeerde en ik begon meteen met het downloaden!

En waar wacht je nog op?

Reacties

antwoorden