L'E3 elk jaar is synoniem met nieuws en aankondigingen in het veld van de videogame; de pre-E3 kan in plaats daarvan worden beschouwd als de toto-aankondiging, met hypotheses, geruchten en soms absurditeiten die de maanden vóór juni echt vol emoties en hoop brengen.

Sony is een van de grote verwachtingen voor de beurs van Los Angeles, niet alleen voor de spellen al bevestigd van de Japanse samenleving zoals Death Stranding, Geest van Tsushima, Spider-man van Marvel e De laatste van ons: deel II, die al op een substantiële manier het niveau weet te verhogen, maar ook voor i geruchten titels van de afgelopen paar uur.

Als we de woorden aannemen van Shawn Layden, wat zorgt voor veel verrassingen en "verschillende aankondigingen van externe partners“We kunnen beginnen te fantaseren en dromen, vooral als we onder de geruchten die op het net circuleren over praten Devil May Cry 5, het mysterieuze Shadows Die Twice of From Software dat zou kunnen zijn Bloodborne 2, Final Fantasy VII remake, een Bluepoint remaster, Koninkrijk Hearts III, informatie over Red Dead Redemption 2 e medievil.

Verder lijkt het erop dat Sony dat wil verlaat de normale conferentie op het podium en adopteer iets dat meer lijkt op wat Nintendo heeft gedaan, met directe gameplay en becommentarieerd door de ontwikkelaars, met kamers die worden gebruikt voor een kleinere kring van journalisten en evenveel stations waar je de spellen kunt uitproberen.