Ubisoft heeft officieel de eerste operator bekendgemaakt Rainbow Six Siege vervat in de nieuwe genoemde inhoud Operatie Para Bellum.

De operatie speelt zich af in Italië, met de nieuwe kaart van Villa, en de eerste operator is natuurlijk een Italiaan. Het wordt genoemd Alibi (de, wiens echte naam is Aria de Luca), is een verdediger die is ontworpen om slimme manieren te vinden om tactieken van aanvallers te exploiteren. Zijn ontwerp is geïnspireerd door eenheid Speciale operationele groepering.

Ubisoft moet zijn vaardigheden nog officieel onthullen, maar het lijkt erop dat hij een aas gebruikt om zijn tegenstanders te lokken om hen te misleiden.

We zullen zien wat het eigenlijk gaat doen in de Pro League-finale die zal worden gehouden van 19 tot 20 mei, wanneer we ook de eerste gameplay-video zullen hebben. Tot die tijd moeten we ons beperken tot deze korte teaser-trailer hieronder.