Na de uitstekende Hyrule Warriors Legends en Fire Emblem Warriors, die de relaties tussen en hebben ondertekend en geconsolideerd Nintendo e Koei Tecmo, het lijkt erop dat het Japanse softwarebedrijf hier niet wil stoppen, zoveel te hopen op een spel als dat, zelfs als het opkomt Mario.

Om te verklaren dat het is Hisashi Koinuma, de president van Koei Tecmo, tijdens een interview met Kotaku:

Ik zou graag de kans krijgen om met Mario aan een spel te werken. Hij is een personage waarmee ik sinds mijn kindertijd heb gespeeld en als ik nu iets met hem zou doen, zou ik heel blij zijn.

Hoewel het hebben van een Musou speelt zich af in het Mushroom Kingdom kan de verbeelding plagen, zie Mario en bedrijf bezig met een soort dus atypische spel voor de serie lijkt enigszins moeilijk, omdat in de afgelopen jaren Nintendo heeft ons gewend aan veel verrassingen, waaronder Mario + Rabbids: Battle Kingdom.