Domeinen gerelateerd aan Pokémon Let's Go! Eevee e Laten we gaan! Pikachu zijn geregistreerd door CSC Corporate Domains, Inc.

Hetzelfde bedrijf heeft de domeinen Sun en Moon eerder geregistreerd één dag voor de officiële bekendmaking van de games. Een potentieel maar niet-geverifieerd logo voor Let's Go! Pikachu is gisteren ook ontstaan.

Domeinnaamregistratie komt na enkele dagen van wervelende geruchten over inkomende games, die zogenaamd pseudo-remakes van zouden moeten zijn Giallo die weer zal plaatsvinden in de regio Kanto. Deze geruchten beweren ook dat er enige integratie zou zijn met GO en dat zou er visueel uitzien als een versie met hoge resolutie van Sun en Moon Pokémon.

We zijn nog steeds op het gebied van de meest totale speculatie, maar nu beginnen de aanwijzingen te veel te accumuleren.