af en toe No Man's Sky hij keert terug om over zichzelf te praten.

Na vele kritieken, die hebben geleid tot een snelle stopzetting van het schip door ontwikkelaars in de eerste periode, gaan we nu na vele jaren in plaats daarvan een update tegemoet die van groot belang is voor multiplayer.

Dat wisten we al No Man's Sky hij zou in juli volgend jaar een volledige update van de naam ontvangen VOLGENDE, maar tijdens een live, Sean Murray van Hallo Games bevestigd wat velen hoopten aanwezig was sinds de lancering van het spel: de coöperatieve multiplayer.

Als het tot nu toe alleen mogelijk was om de andere spelers in het spel te zien als lichtgevende bollen, maar zonder de mogelijkheid van interactie, zal het vanaf juli mogelijk zijn om met andere spelers samen de bases te bouwen. Het zal natuurlijk mogelijk zijn om zowel met vrienden als met vreemden om te gaan, zelfs als we niet weten of we de mogelijkheid hebben om een ​​gepersonaliseerde avatar te hebben om ons aan andere spelers te laten zien (vanuit dit oogpunt zijn er geen verdere details verstrekt).

Voor een spel dat voor dood werd opgegeven, moet dat gezegd worden No Man's Sky was in staat om de impact van zware (en voor een groot deel) kritiek goed te houden, en vernieuwde het afgelopen jaar al met de eerste grote update, Atlas Rising.

Hoewel het spel aanzienlijk is verbeterd, zeiden velen dat er nog iets ontbrak om het speciaal te maken: zal de multiplayer het zo maken? We zullen het deze zomer ontdekken.