Om de aankomst te vieren Gog.com van Adult Visual Novel, dus mishandeld door Stoom (zoals je in dit artikel kunt lezen), hier bent u, altijd en alleen GRATIS, Sunrider - Masker van Arcadius.

"Als Captain Kayto Shields gaan we op een galactische reis van heroïsme en overleven. Met zijn vernietigde planeet en zijn overwonnen natie, zijn de onervaren Captain Shield en zijn gloednieuwe ruimteschip, de Sunrider, de enige hoop tegen de goddelozen die alle bewuste leven willen onderwerpen. Samen met zijn trouwe eerste officier zal hij zich inzetten voor het zoeken naar bondgenoten onder de sterren om zijn planeet te herstellen en de vrede in de melkweg te herstellen ".

Afgezien van de oplichting van het karakterontwerp van enkele bekende producten (zoals Evangelion of Steins: Gate om er maar een paar te noemen), Sunrider - Masker van Arcadius het blijft een goed strategisch spel, ook begiftigd met een zekere complexiteit, naast het hebben van de klassieke elementen uit Grafisch verhaal tijdens zijn Verhaalmodus, met enkele verrassingen NSFW.

Sunrider - Masker van Arcadius is het tweede hoofdstuk van de Sunrider-trilogie, aangeboden, altijd aan Gog.com, tegen een gereduceerde prijs.

U kunt de gratis versie vinden op deze link, waar u ook de link kunt vinden voor de complete trilogie-aanbieding.

Om Adult Visual Novels op het platform van te brengen Gog hij dacht erover na MangaGamer, die de deuren zien gesloten door de Klep, heeft besloten om afspraken te maken met nieuwe distributeurs (en binnenkort volgen andere uitgevers in hun voetsporen).