We hebben twaalf lange jaren gewacht, intussen zijn verschillende spin-offs gearriveerd, geremastered en semi-vervolg, maar Koninkrijk Hearts III het komt eindelijk, echt. De game heeft nog geen officiële releasedatum en, tenzij onverwachte gebeurtenissen onverwacht zijn, komt Sora's nieuwe avontuur aan op PlayStation 4, Xbox One en pc tegen dit jaarmaar het echte nieuws is dat het mogelijk is om te spelen een demo op de beurs in Los Angeles.

Square Enix, zoals je kunt zien aan de post gepubliceerd, bedankt fans die vorige week hebben deelgenomen aan de KH3-première en die tegelijkertijd aankondigden op de E3 2018 is het mogelijk om een ​​demo van het spel te spelen, die daarom voor het eerst toegankelijk zal zijn voor het grote publiek, in een speelbare vorm.

Het lijkt onmogelijk, maar het is allemaal waar: zij het langzaam en met waarschijnlijk nog vele maanden tot we vertrekken, Koninkrijk Hearts III het komt eraan.