Een modder heeft zich teruggetrokken een kaart van Bloodborne (Upper Cathedral Ward) van Dark Souls: Remastered en opende het in Grand Theft Auto Ven daarom is het mogelijk om het in een auto te verkennen.

Het is beslist moeilijk om te beslissen wat het meest bizarre is in dit feit (naar mijn mening het onwaarschijnlijke koppel Souls en GTA). Waarom heeft de kaart van een 2011-game, opnieuw bewerkt in de 2018, een kaart van een 2015-game?

De kaart in kwestie wordt aangeduid als "m99_99_98_00". Bestanden met “m99” in Souls worden vaak gebruikt om te testen, evenals de eerste die de betreffende modder, Dropoff, aantrof in Dark Souls: Remastered.

De architectuur van de uitgepakte kaart wijkt een beetje af van die in Bloodborne, maar blijft gemakkelijk herkenbaar. Lance McDonald, een andere modder of Souls, heeft het idee dat het gebied werd gemaakt tijdens de ontwikkeling van Dark Souls en vervolgens hergebruikt in Bloodborne onderschreven.

McDonald vond zelf ook een deel van het Bolataire niveau van Demon's Souls in dezelfde set bestanden.

De reden waarom de kaart werd geopend GTA V, legde Dropoff, omdat geïmporteerde model in een 3D software die hem in staat stelde om het opnieuw te configureren om het in GTA V. Hij openen geleerd hoe dit te doen door middel van de tutorial.