Het was niet genoeg om het uiterlijk van het spel in de CV van een stemacteur of preorder in sommige winkels nu te zien Devil May Cry 5 het heeft ook een eigen geregistreerd internetdomein, dat zijn bestaan ​​en komende presentatie verder zou kunnen bevestigen.

La compagnia Onamae Het heeft inderdaad registrato, al vanaf de 17 in mei, het domein DevilMayCry5.com, wat gebeurde er ook tijdens de presentaties van Monster Hunter World en Resident Evil 7: Capcom in feite zou het op dit instrument vertrouwen als het gaat om zijn belangrijkste titels.

In werkelijkheid moet worden benadrukt dat we vinden ook andere geregistreerde domeinen als DevilMayCry6.com, DevilMayCry8.com en DevilMayCry9.com, waaruit blijkt dat Capcom vroege verslagen van de effecten uit voorzorg, hoewel met betrekking DevilMayCry5.com werd geregistreerd op verschillende servers, zodat uw advertentie kan echt onmiddellijk zijn, misschien gelijk bij E3 2018.

Nu ontbreekt het niet op de beurs in Los Angeles; Binnenkort zullen we ontdekken of we echt in de toekomst zullen spelen Devil May Cry 5.