E3 is om de hoek, en voor liefhebbers van Sony-producten is de datum om in de gaten te houden 11 juni: de showcase Sony op E3 ​​zal die dag plaatsvinden, en om het wachten tot volgende maandag voor de gek te houden, heeft Sony overwogen veel vlees in het vuur. Vanaf morgen wordt het Koreaanse huis vrijgegeven één advertentie per dag, en drie daarvan zullen zijn compleet nieuwe games voor PS4.

De nieuwkomers komen bij een lijst van titels van de eerste graad wie zal de schijnwerpers zien tijdens E3: The Last Of Us: Deel 2, Spider-Man, Death Stranding en anderen. De conferentie begint maandag 11 juni op 18 Pacific Time, wat het ook daadwerkelijk zal zeggen om drie uur 's morgens op dinsdag 12 voor ons in Italië. Dit is de line-up van de advertenties in de voorgaande dagen:

Woensdag 6 juni - Aankondiging van een nieuwe PS4-titel met ondersteuning voor PS VR

Donderdag juni 7 - Publicatie van de officiële lanceringsdatum van een titel ondertekend door Sony Worldwide Studios

Vrijdag juni 8 - Aankondiging van een nieuwe PS4-titel

Zaterdag juni 9 - Aankondiging van een nieuwe PS VR-titel

Zondag juni 10 - Details: een langverwachte game arriveert op PS VR

De lijst is ongetwijfeld interessant en de aankondiging die gepland staat voor donderdag 7 juni kan verontrustend zijn The Last Of Us: Deel 2. Men vraagt ​​zich ook af of de andere aankondigingen niet ook het hypothetische vervolg op bevatten bloodborne o Devil May Cry 5, maar de antwoorden zullen snel komen.