LEGO Worlds bevat veel hulpmiddelen die beschikbaar zijn voor de speler om niet alleen kaarten te maken, maar ook vJe was mini-games in het videogame. Een Reddit-gebruiker heeft er goed aan gedacht om deze hulpmiddelen in te drukken om zichzelf te geven tot een nobel doel: maak een volledig gebied van Donkere zielen, het altaar van de band, binnen LEGO Worlds.

Zoals gezegd, hebben we het niet alleen over een kaart: dit alternatieve stenen altaar omvat ook skeletten moordenaars en verschillende andere elementen van gameplay proberen de ervaring van te repliceren Donkere zielen - dit alles met behulp van de tools die al beschikbaar zijn met de LEGO-titel. De enige uitzonderingen: de gezondheidsstaven en uithoudingsvermogen ze zijn gemaakt met Adobe After Effects, terwijl de items rechtstreeks vanuit werden geëxporteerd Donkere zielen.

Het duurde een maand werk om de LEGO-versie van het Altaar van de Bond te voltooien, en het was het waard. Het enige dat overblijft is ermee spelen - en hopen dat de gebruiker in kwestie, of anderen voor hem, zal hebben andere vergelijkbare projecten in voorbereiding.