Een beetje 'rustig overgegaan, gezien de beperkte tijd die aan hem was besteed tijdens de Nintendo Direct E3 2018, Dragon Ball FighterZ is nog steeds een van de belangrijkste aankondigingen van de show gewijd aan de Japanse hybride console.

Tot nu toe hadden we geen informatie over het spel, maar een paar uur geleden was het dat wel officieel de releasedatum, tenminste in Japan: 27 september 2018. Dragon Ball FighterZ voor Nintendo Switch zal ook hebben enkele exclusieve functies, evenals bonussen die kopers zeker zullen bevallen en we hopen echt hier in het Westen te zien.

Dragon Ball FighterZ

De versie voor Nintendo Switch heeft, naast de klassieke commando's, ook een vereenvoudigd "extreem" controlesysteem, wat dankzij de druk van L + R je in staat zal stellen om speciale aanvallen uit te voeren, zoals het activeren van een meteooraanval door op de twee knoppen te drukken plus de knop die gerelateerd is aan de zware aanval. Belangrijk en niet als vanzelfsprekend mogelijkheid om met één Joy-Con per speler te spelen, waarmee iedereen overal in een multiplayer met een vriend kan spelen. Verder dan dat, Goku en Vegeta Super Saiyan Blue zullen gemakkelijker ontgrendelbaar zijn.

Maar dat is nog niet alles: Dragon Ball FighterZ kopen voor Nintendo Switch u ontvangt ook een downloadcode om Dragon Ball Z: Super Butouden in te wisselen voor SNESin aanvulling op een Super Rare-kaart voor Dragon Ball Heroes, arcadespel alleen beschikbaar in Japan.

Zeer goed nieuws, waarvan we hopen dat het vanaf het moment van lancering minstens gedeeltelijk in Europa kan worden overgenomen.