De werken van Metro Exodus ze zijn bijna klaar, maar het nieuws is dat de titel perfect werkt Real 4K op Xbox One X, en dit zou de demonstratie zijn dat de Microsoft-console "een beest", Aldus Huw Beynon.

Het hoofd van de wereldwijde brand management divisie bij Koch Media, Parlando van de titel van 4A Games die de 22 februari verliet, heeft in feite verklaard dat het feit dat Xbox One X in 4K zo'n titel kan spelen echt ongelooflijk is, zelfs als hij noemde de framerate niet:

We bevestigen dat het spel op echt 4K zal draaien, maar op dit moment kunnen we geen precieze gegevens over de uitvoeringen vrijgeven. Het is nog steeds vroeg in termen van ontwikkeling.

Halve informatie daarom: Metro Exodus wordt dan uitgevoerd in 4k op Xbox One X, maar we weten niet of naar 30fs of 60fps, hoewel de eerste hypothese het meest waarschijnlijk is.