Sanhok het is veel kleiner dan de andere twee kaarten van PUBG. Het is slechts 4 km x 4 km (een kwart zo groot als Erangel of Miramar), dus spellen eindigen sneller.

Omdat het een kleine kaart is, zijn sommige instellingen geoptimaliseerd om in het ontwerp te passen. Verre spelers en voertuigen worden bijvoorbeeld niet op dezelfde manier op Sanhok gerenderd om de serverprestaties te verbeteren.

Verder verandert het weer in Sanhok dynamisch. De rode zone is kleiner en het midden van de rode zone verschijnt buiten het speelveld (witte cirkel), wat betekent dat spelers meer risico lopen als ze uit de speelzone zijn. Ondertussen heeft het blauwe Sanhok-gebied kortere wachttijden en langere reistijden.

De regels voor het uitwerpen van het object zijn ook geoptimaliseerd om spelers goed uitgerust te maken voor de strijd sneller. De scopes van 8x en 15x worden niet gegenereerd, maar kunnen alleen worden verkregen via de noodstop.

Sanhok heeft ook een exclusief wapen. De QBZ is een AR die 5,56 mm-opnamen gebruikt en kan 30 voor het tijdschrift bevatten (deze kan worden uitgebreid tot 40-opnamen).