De controverses met betrekking tot de Nintendo Direct praktisch mono-thematisch gewijd aan Super Smash Bros. tijdens de laatste E3 kalmeerden ze niet, vooral gezien de grote afwezigheden van de show, waar veel mensen naar uitkeken.

Op dit punt Nintendo heeft besloten om er enkele uitspraken over te doen.

Metroid Prime 4 en Pokemon RPG

Zoals velen weten, Nintendo moeilijk om uitgebreid te sponsoren tijdens deze evenementen, producten met een zeer verre releasedatum en dit is een van de belangrijkste redenen waarom ze na de aankondigingen van vorig jaar niets wilden laten zien over Metroid Prime 4 e Pokemon RPG, geeft er de voorkeur aan de E3 Direct te wijden aan komende titels (met een tijdvenster tot de eerste maanden van 2019).

Dit maakt ons duidelijk dat de twee genoemde titels het licht niet voor de doorgestuurde 2019 zullen zien (hoewel ik ook 2020 heb ingezet).

Animal Crossing

Animal Crossing is een van de meest succesvolle franchises van consoles Nintendo van de afgelopen jaren en het gebrek aan nieuws tijdens E3 heeft sommige fans van de serie een beetje bezorgd gemaakt.

Blijkbaar zijn op dit moment de inspanningen opgedragen aan Animal Crossing ze richten zich op de ontwikkeling van IP op mobiele platformen om eerst nieuwe klanten aan te trekken (bekendmaken van de franchise) en deze te behouden om ze aan te moedigen consoles te kopen Nintendo om door te spelen.

Wie speelt er nog steeds Pocket Camp?

Ongelooflijke commerciële strategie als het niet zo was dat de fans al op oorlogshoogte zijn, maar helaas lijken ze lang te moeten wachten om Animal Crossing su Nintendo Switch.

Yoshi

Gepresenteerd met veel fanfare met 12 minuten gameplay op de E3 2017 het project Yoshi het is nog in ontwikkeling.

De ontwikkelaars zijn op een goed punt, maar ze wilden enkele verbeteringen aanbrengen die het geplande tijdschema hebben vertraagd (aan de andere kant was het voorzien voor de 2018 met veel pre-actieve op Amazon).

Om deze reden, aangezien het nu wordt aangeduid als een titel voor de 2019, werd niets getoond tijdens de E3 van de 2018.

Moeder 3

Het is algemeen bekend dat fans van Nintendo ze behoren tot de meest actieve en dringende in de videogamewereld en de president van Nintendo Amerika, Reggie Fils-Aime, hij is zich er goed van bewust.

Veel van deze fans wachten op de komst van Moeder 3 in de westerse markt en Fils-Aime heeft verklaard dat ze op de hoogte zijn van de verzoeken van de enthousiastelingen, maar wanneer ze iets nieuws te melden hebben, zullen ze het aankondigen (een leuke methode om te zeggen: “we weten niet of we het willen doen, maar als we er zin in hebben, zullen we we zeggen ").

Het onderliggende probleem is altijd om een ​​product te hebben dat, naast het voldoen aan langdurige fans, nieuwe klanten voor deze producten kan aantrekken door ze aan het IP te introduceren.

Blijkbaar de algemene richtlijn van Nintendo Het is in dit opzicht uit graniet gesneden.

Star Fox

Hier praten we niet over grote afwezigheid, omdat er niets is aangekondigd, maar de aanwezigheid van Star Fox in het spel van Ubisoft Starlink: Battle for Atlas voor Switch en in Super Smash Bros. (maar misschien telt het hier niet omdat er vrijwel iedereen in deze game is) suggereert dat een project gelinkt aan dit iconische karakter van Nintendo kan in de pijplijn zitten.

Ik was opgewonden toen ik deze scène zag tijdens E3.

Er is een aanhoudend gesprek over een bepaalde Star Fox Grand Prix, maar in dit geval moeten we echt alleen maar onze vingers kruisen en hopen ...

 

(Met dank IGN.com voor de originele inhoud)