Een van de indie-verschijnselen van de afgelopen jaren, Binding van Isaac, wordt een kaartspel of probeert het in elk geval Kickstarter, met zijn spin-off Vier zielen.

Onlangs gelanceerd op crowdfundingplatform, de auteur Edmund McMillen vereist 50 duizend dollar om het project te financieren (en rekening houdend met het succes van Binding van Isaac Ik denk dat we veel naar 10 gaan, soms).

Het lijkt erop dat een ander bedrijf, in dit geval het Studio71, hebben geprobeerd de rechten van te nemen Binding van Isaac om er een kaartspel van te maken, maar McMillen heeft besloten deze route alleen te nemen omdat hij de leiding wil nemen over elk project betreffende zijn wezen.

Hoe speel je een Vier zielen? Laten we samen een video bekijken

http://www.ign.com/videos/2018/06/27/the-binding-of-isaac-four-souls-how-to-play

Zoals je kunt zien verzamelen de spelers in hun bochten voorwerpen en vechten ze monsters (een beetje 'naar Munchkin), met als uiteindelijk doel het vinden van de 4-baas die de' Four Souls 'vermoordt. Er zijn 3-spellen van 100-kaarten (schatten, monsters, buit) en elke speler krijgt een uniek personage onder zijn controle.

In tegenstelling tot de eerder genoemde Munchkin het gebruik van de dobbelsteen is vereist om de gevechten op te lossen, waardoor de gelukfactor aan de gameplay wordt toegevoegd.

Wie speelde er Binding van Isaac zal opmerken dat de combinatie van kaarten aanwezig is Vier zielen Het is heel dicht bij de geest van de videogame, iets waar McMillen veel aan had tijdens de productie van het kaartspel.

De gemeenschap van Binding van Isaac zal een belangrijke rol spelen in de realisatie van Vier zielen sinds McMillen heeft verklaard dat hij veel aandacht zal schenken aan de verzoeken van de fans, zowel in de toekomst als in de toekomst (waarschijnlijk in de verschillende strekdoelen of -uitbreidingen), maar vooral de graphics van de kaarten zijn van de fan-artiesten van het spel.

Daarnaast is McMillen ook aan het werk De legende van Bum-Bo, puzzelspel dat de voorbode zal zijn van Binding of Isaac.

Heb je niet al toegezegd? Slecht, heel slecht ....