Een console speelt games. Een zin die we vaak horen en die inderdaad waar is, gezien het feit dat zoveel macht zo niet wordt uitgebuit met adequate en dikke titels nutteloos is. Het is absoluut niet het geval PlayStation 4, althans volgens Michael Denny, hoofd van de Europese afdeling van Sony Worldwide Studios.

Naar de microfoons van Gamereactor op de showroom van de E3 2018, in feite verklaarde Denny dat De PlayStation 4-line-up is de beste ooit, beheersend om een ​​enorm aantal genres, gebruikte technologieën en gebruikers te behandelen:

Ik denk dat PlayStation 4 op dit moment de beste en grootste line-up ooit heeft. We willen games aanbieden voor al onze gebruikers: natuurlijk zijn er altijd wel Triple A-producties, maar ik denk dat dit ook belangrijke titels zijn voor het PlayLink-platform, zodat iedereen plezier kan hebben met vrienden en familie.

PlayStation 4 kan bogen op projecten die geschikt zijn voor een breed publiek en we zullen blijven investeren in virtual reality. Onze taak is om onze klanten zoveel mogelijk afwisseling te bieden.

Michael Denny het is daarom veilig in de line-up van PlayStation 4, van zijn kwaliteit en variëteit, zodat het iedereen kan bevredigen. U bent het met hem eens of gelooft dat in een bepaald gebied Sony moet je naar meer streven?