Niet vergeten PT, de teaser demo van wat de nieuwe Silent Hill had moeten zijn en geregisseerd door Hideo Kojima e Guillermo del Toro? Uiteindelijk weten we allemaal hoe het eindigde, maar de fans van dat spel, als we het zo kunnen noemen, waren er zoveel en er zijn er die nog steeds iets hebben gerealiseerd dat hen volledig herinnert.

Een van deze fans, bekend als Qismar, hij had eigenlijk alleen iets gedaan dat veel op PT leek: een uitstekend en zich ontwikkelend werk, maar dat helaas Konami merkte op en stopte meteen. Zoals dezelfde jongen vertelde, ontving hij op een dag in feite een wettig bericht van ophouden met ophouden het expliciete verzoek om het project te annuleren.

Uiteraard moest Qismar al het werk met tegenzin onderbreken, maar gelukkig is dit echter een verhaal met een happy end: Konami besloot hem later in te huren voor een stage bij de Konami-kantoren VS, EU en Japan.

Het spijt me dat ik de voortzetting van het werk op deze kopie niet zie, echt goed gedaan, PT, maar zeker dit tegenslag zal de toekomst van Qismar positief hebben veranderd.