Binnen een week, precies de 19 juli, de Dungeon-crawler ontwikkeld door Dodge Roll-spellen zal zijn enorme en langverwachte uitbreiding ontvangen Geavanceerde Gungeons & Draguns volgende week.

Volgens Dodge Roll introduceert Advanced Gungeons & Draguns - de tweede grote update van de game sinds de lancering op pc en PS4 in 2015 - honderden nieuwe kamers in de procedurele lay-outpool, evenals tientallen nieuwe wapens, items, vijanden en munitietypen. Dit gaat gepaard met "honderden nieuwe, wilde synergieën" en vele andere elementen.

De uitbreiding was oorspronkelijk gepland voor release in het najaar van vorig jaar en de Dodge Roll bood wat meer details ten tijde van de aankondiging.

De focus van de update ligt op de veranderingen die de gemeenschap vereist, de kwaliteit van leven en bruikbaarheid, honderden nieuwe en aanzienlijk krachtigere synergieën, een heleboel nieuwe wapens en items om wraak te nemen op de meest gehate inwoner van de Gungeon, onze nieuwe baas. Uiteraard zullen er ook nieuwe kamers, NPC's, geheimen en een nieuwe mini-baas zijn.