Details over de volgende film van Metal Gear ze zijn vaag, maar voor zover we weten werkt het eigenlijk en daarachter is de directeur van Kong: Skull Island, Jordan Vogt-Roberts. We weten ook dat Vogt-Roberts een grote fan is van de serie en elke gelegenheid aangrijpt om ervoor te zorgen dat iedereen er weet van heeft.

Het meest recente voorbeeld komt uit een reeks tweets. Op vrijdag benadrukte hij dat Metal Gear 31 jaar geleden werd uitgebracht en om de gelegenheid te vieren dat hij enkele van zijn favoriete fanartiesten deelde. Hij werkte ook samen met acteur Paul Eiding, die kolonel Campbell in de serie speelde, om een ​​codec-achtig gesprek te creëren waarin in detail werd beschreven wat Vogt-Roberts doet met zijn twitter-thread.

Via de stem van Campbell verduidelijkt Vogt-Roberts ook: "We moeten benadrukken dat dit 'fan art' zijn en niet bedoeld zijn om te vertegenwoordigen wat wel of niet in de komende film staat".

Het suggereert ook de komst van "verrassingen", vrijwel zeker gekoppeld aan de komende film. We moeten gewoon wachten.