De laatste uitbreiding van Hollow Knight, Goden & Glorie, heeft eindelijk een definitieve publicatiedatum. Zoals blijkt uit de trailer hieronder, zal het laatste hoofdstuk van de Hollow Knight-saga worden uitgebracht op pc 23 augustus e, secondo team Cherry, zal de grootste zijn die ze ooit hebben gepubliceerd.

Volgens de laatste plaatsen op de blog van de studie, zal de uitbreiding toevoegen nieuwe bazen, nieuwe muziek e nieuwe NPC's, Naast nieuwe missies. In samenhang met de release zal een nieuw album van Hollow Knight worden uitgebracht, dat alle muziek bevat die in de vier uitbreidingen te zien is.

Het is nog niet eerder gezegd, maar Chris [Larkin] heeft alle extra Hollow Knight-muziek gratis gemaakt! Als je van de muziek (en geluiden) van Hollow Knight houdt, koop dan het album en steun deze ongelooflijk getalenteerde componist! "

Het album zal beschikbaar zijn op Bandcamp, iTunes en Spotify il 9 augustus, maar er komt ook een super gelimiteerde vinyleditie die de moeite waard is voorbeschikken.