In een interview met Kotaku, de Nintendo-fabrikant Kensuke Tanabe uitte zijn bezorgdheid over de reactie op de nieuwste Dillon Rolling Western-game. Tijdens de discussie met Kotaku heeft Tanabe dat expliciet vermeld vanpool, de ontwikkelaars achter het spel van Dillon, werkten aan een horrorspel met tintelen als een protagonist. Titel die vervolgens is geannuleerd.

Tingle is natuurlijk de volwassene die een jumpsuit in The Legend of Zelda-games draagt ​​en zijn Majora's Mask-debuut maakte. Altijd op zoek naar avonturen en geld, kan Tingle de kaarten voor Link ontcijferen op voorwaarde dat hij een prinselijke som ontvangt terwijl hij toezicht houdt op wat een klein persoonlijk eiland leek te zijn.

Als we acht jaar geleden terugkijken, ontwikkelden we een horrorspel met Vanpool met Tingle als hoofdpersonage, maar dat project werd om een ​​aantal redenen geannuleerd.

Geen andere details werden gegeven en het is onwaarschijnlijk dat Nintendo een horror spel met Tingle zal doen herleven na acht jaar dat het is verwijderd.