Hoe veel we ook klagen over hoe het niet altijd gaat zoals we willen, we moeten onszelf altijd als gelukkig beschouwen, gezien het feit dat er in de wereld mensen die in onzekere situaties leven. Gelukkig zijn er veel instellingen die deze mensen helpen, sommige werken alleen dankzij de donaties van gewillige mensen, De zogenaamde Geen winstorganisaties.

Helaas kan om de een of andere reden niet iedereen een gift doen, maar dankzij een volledig Italiaans idee van de oprichter Nicolò Santinwe kunnen het sluit je aan bij onze dagelijkse passie om goed te doen; allemaal dankzij Ofree.

Ofree, momenteel in bètafase, in feite kunt u enkele eenvoudige spellen en elke sessie spelen, bepaalde scores of doelen behaald, biedt munten aan, net zoals we gewend zijn om die storm te bevrijden van onze smartphones. In dit geval worden de munten echter niet gebruikt om in-app-aankopen te doen, maar dat zullen ze wel zijn bestemd voor een door ons gekozen ONP die door middel van omwisseling van echt geld onze donaties zullen ontvangen.

Hoe Ofree werkten hoe doe je zoiets? Hier wordt uitgelegd hoe het allemaal gebeurt door een video-:

Eenvoudig gezegd, sommige bedrijven betalen om hun spel op het platform te zetten, geld dat wordt omgezet in virtuele munten. Spelers, die deze munten verzamelen en doneren, staan ​​het opnieuw toe omzetting in echt geld (bedoeld voor ONP) maar tegelijkertijd zichtbaar maken en de reputatie van het bedrijf vergroten.

Kortom, een eenvoudig idee dat iedereen wel iets laat verdienen: leuke spelers en het besef van het doen van een goede daad zonder een cent uit te geven, zichtbaarheid van bedrijven en "punten" Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (CSR)

Ofree Het is beschikbaar in bèta op de officiële site die u kunt bereiken hier te klikken; we hopen op een groot succes voor een wereld die leuker en beter is!