Chris Lee, Studio Head van 343 Industries, kondigde de samenwerking aan tussen hun studio en Skybox Labs voor de ontwikkeling van Halo Infinite. Dit zijn zijn woorden: "343 Industries zet zijn samenwerking met Skybox Labs graag voort tijdens de ontwikkeling van Halo Infinite. Hun team doet geweldig werk op verschillende gebieden van ons project. "

Het partnerschap zou in feite niet de eerste zijn, omdat Skybox al had geholpen bij het voltooien van de Forge-modus in Halo 5.

343 is een grote productieafdeling voor videogames, maar de 100-medewerkers van het team die aan Project Spark hebben gewerkt, kunnen de werklast voor Halo Infinite alleen maar vereenvoudigen en stroomlijnen.

Het nieuwe hoofdstuk van de langlevende Microsoft-saga, aangekondigd op de recente E3, belooft meer grafische zorg dankzij de SlipSpace Engine en zal een direct vervolg zijn op Halo 5 met een focus op de avonturen van Master Chief. Er is niet veel anders bekend, maar we kunnen zeker een ervaring verwachten die op zijn minst vergelijkbaar is met de vorige afleveringen van de beroemde FPS. De publicatiedatum is verborgen, maar de game is bevestigd op Xbox One en pc.