Super Seducer 2, vervolg op de "meest realistische verleidingssimulator in de wereld" (volgens de Steam-pagina van het spel), de 12 september op stoom. Hier is het advertentie trailer.

De beruchte Richard La Ruina (die we een paar maanden geleden interviewden) belooft wezenlijke verbeteringen voor wat, volgens velen, het zou kunnen zijn The Godfather - Deel II van videogames. Het budget van het spel is in feite vertienvoudigd en deze keer is de goede Richard bijgestaan ​​door de 'beste experts van de gebeurtenissen ter wereld' om zijn opera.

Met de game kun je pakken 10 verschillende scenario'sen zal ons ondersteunen met nieuwe en interessante metgezellen van avontuur. Onder de nieuwe scènes ongetwijfeld onderscheidt zich van de ene waarin onze vriend Mahmoud zal betast hebben om een ​​meisje 25 jaar jonger dan hem te verleiden, in een ervaring die zou kunnen zijn de grenzen van de wettigheid (ED).

Het is niet hier. La Ruina belooft ook maak de titel inclusiever. In feite zullen ze aanwezig zijn multiculturele en interraciale scenario's en het zal mogelijk zijn om vanaf te spelen oogpunt van de vrouw. Allemaal natuurlijk om een ​​volledig begrip van de vrouwelijke psychologie te krijgen.

Voor meer informatie over Super Seducer we raden je aan om de volgende video te bekijken, door de onze Fraws.