Il Sega Mega Drive hij heeft bijna 30 jaar maar blijft onverschrokken om nieuwe games te ontvangen. Laten we het over hebben Tanglewood, een 16-bit side-scroller, die wordt vrijgegeven op de oude console Sega il 14 augustus, evenals op PC tramite Stoom.

In het spel beveel je een vos genaamd Nymn die 's nachts de Tanglewoods oversteekt. De onderstaande video toont de gameplay van het spel:

Tanglewood wordt ook uitgebracht in een winkelversie, speelbaar op consoles van elke regio, in een doos in perfecte Mega Drive-stijl. Volgens een notitie van de ontwikkelaar Big Evil Corp, deze versie van het spel is gereserveerd voor supporters van het Kickstarter-project, dat meer dan 54.000-dollars heeft ingezameld.

Tanglewood werd geproduceerd met behulp van de authentieke Sega Mega Drive-ontwikkelingshardware van Matt Phillips, een programmeur uit Manchester die werkte bij Traveler's Tales en Crytek. Phillips heeft de game geprogrammeerd in pure 68000-assembleertaal, met behulp van originele Sega-ontwikkeltools en -processen uit de 90-jaren, dus Tanglewood moet eruit zien als een goed oud spel van Mega Drive.