Als je een slechte dag hebt gehad, misschien een van degenen waarin je twijfelde aan je relationele, werkende of eenvoudige organisatorische vaardigheden, is het beter als je hier stopt met lezen. Tenzij u een masochist bent en u nog nuttelozer en mislukt wilt voelen. Wat waarschijnlijk de overgrote meerderheid van ons nooit zal slagen, is inderdaad succesvol ad een zevenjarig meisje dat alleen hij creëerde en bracht vervolgens zijn eerste videogame op Steam uit genoemd Beantwoord de vraag.

Penny McDonald, dochter van een ontwikkelaar genaamd Lance McDonald, die haar vader elke dag zag werken, werd ze steeds nieuwsgieriger en vroeg hem of zij ooit ook een videogame zou kunnen ontwikkelen. Die "dag" kwam heel vroeg, want een oude man was genoeg voor haar Windows 98 e een boek van QBasic om de realiteit te maken wat Penny voor ogen had.

Het meisje aanvankelijk was hij van plan een actiegame te maken, maar realiseerde zich toen dat het niet mogelijk was, het is "beperkt" om er een te creëren waarin de speler wordt onderworpen een reeks wiskundige vragen wat natuurlijk correct moet worden beantwoord.

Spelen met ons was echter niet voldoende voor Penny, die haar op dit moment haar vader vroeg om haar te helpen post Beantwoord de vraag op Steam: aanvankelijk waren er problemen doordat het logo niet voldoende "kwaliteit" werd geacht voor het online platform, maar onmiddellijk ging het kind aan het werk om een ​​nieuw ontwerp te tekenen en werd vervolgens geaccepteerd.

Dus het spel is een paar dagen beschikbaar op Steam en heeft al een tiental positieve beoordelingen: veel van deze verwijzen naar de leeftijd van het kind, dus het is waarschijnlijk dat de spelers inschikkelijk zijn geweest, ook rekening houdend met degenen die zijn ontwikkeld.

Penny McDonald is erg trots op haar werk, maar ze is nog niet tevreden zijn droom is altijd om een ​​actiegame te maken; tot die tijd zal hij doorgaan met het maken van andere soorten spellen en zijn volgende doel is een tekstavontuur, waarin "wat spelers in gedachten hebben, kan met verbeeldingskracht en woorden worden gecreëerd'.

Een klein genie die in de voetsporen van zijn vader en dat wilde treden ooit zou het echt een geweldige ontwikkelaar kunnen worden. Terwijl we er zullen zijn om boos te worden op weer een Game Over naar onze favoriete game.