De PC-versie van Fallout 76 NIET zal beschikbaar zijn op Steam. Dit is het goede nieuws dat uitkomt bij het lezen van de FAQ op de officiële website van het spel: "Zowel de bèta als de volledige game is beschikbaar op Xbox One, PlayStation 4 en pc (exclusief via Bethesda.net). " De toespraak is daarom ook van toepassing op de bèta die in oktober komt. Om alles ook te bevestigen Pete Hines met een zeer duidelijke tweet:

Het zou toch niet de eerste keer zijn dat een Fallout-titel niet meteen op Steam belandt. Fallout Shelter begon ook als exclusieve Bethesda.net, maar kwam een ​​paar maanden later aan op Steam. We zullen daarom zien hoe de situatie zal evolueren.

Houd er rekening mee dat de BETA in oktober beschikbaar zal zijn voor een paar gelukkigen (die vooraf hebben gereserveerd) geselecteerd door de uitgever. De BETA het zal heel interessant zijn omdat het de volledige game zal bieden en, bovenal, het zal je toestaan ​​om je voortgang te bewaren tot het officiële einde van de titel.
Fallout 76 komt naar de November 14 voor pc, Xbox One en PS4.