Nu verdwenen van de radar, Het Avengers-project blijft een beroep op alle liefhebbers van de Avengers, en het nieuws van vandaag feeds nog hoop op een goede titel. Na wat belooft een meesterwerk, Spider-Man van Insomniac Games, zonder twijfel de andere Marvel helden zullen genieten van een geweldig spel, of op zijn minst dat zijn de verwachtingen.

Crystal Dynamics, het softwarebedrijf achter de Tomb Raider-serie, heeft in feite het momenteel bekende The Avengers Project ontwikkeld, waaraan het bijkantoor ook zal werken Crystal Northwest, tot nu toe bezig met technologische ontwikkeling.

Van de woorden van Scot Amos we begrijpen hoe Crystal Dynamics zich steeds meer uitbreidt:

We breiden meer en meer van ons team een ​​nieuwe studie van groot talent te maken en bieden de beste ervaring om onze fans.

Met Crystal Northwest hebben we een team van veteranen en de industrie leiders bijeen om die voldoen aan de waarborgen en overtreffen de verwachtingen van onze gemeenschap.

Niet alleen veteranen houden van Chad Queen e James Loe, maar ook veel nieuwe medewerkers, waaronder de illustere namen van Vincent Napels, die werkte aan de laatste God of War, Ben Wanat, wat leidde tot de ontwikkeling van Dead Space 3 e David Fifield, game director van talrijke titels in de Call of Duty-serie.

Kortom, een echt deskundig team dat wordt toegevoegd aan de consolidatie van Crystal Dynamics: dat kunnen we zeggen Het Avenjers-project Het is echt in uitstekende handen.