De markt slaapt nooit, zelfs op het gebied van gaming, en de aankondiging door Koch Media van de verwerving van de rechten van de saga TimeSplitters.

Timesplitters is een first-person shooter die enig succes tijdens de vroege 2000 van PS2 (met de tweede en derde hoofdstuk verscheen ook op de Xbox en Gamecube) heeft genoten, verankering drie titels gekoppeld aan de saga, hoewel op het niveau narratief alleen de laatste twee hebben continuïteit omdat het eerste hoofdstuk geen waargebeurd verhaal bevatte.

In aanvulling op de saga van Timesplitters, Ook Helderziendheid, actie-stealth game uitgebracht in het midden van 2000 jaar, werd overgenomen door Koch Media in deze operatie.

Misschien kan een beetje grafisch revisie goed zijn voor Second Sight

De ontwikkeling van de spellen zal worden toegewezen aan de jongens van Deep Silver, het label van Koch Media gewijd aan de ontwikkeling van videospellen, maar het is slechts een terugkeer, zoals het is Timesplitters dat Helderziendheid ze zijn "wezens" van Free Radical Design, bedrijf waaruit het later werd geboren Deep Silver.

Het officiële persbericht van Koch Media:

 

Met veel plezier kondigt Koch Media vandaag de overname aan van de populaire videogameserie Timesplitters. Door de deal krijgt Koch Media de intellectuele eigendom en rechten om merkgebaseerde videogames te maken die worden geproduceerd door het Deep Silver-label van Koch Media.

alom beschouwd als een van de meest invloedrijke voor console games van de vroege 2000, werd TimeSplitters oorspronkelijk ontwikkeld door Free Radical Design, dat later Crytek UK Ltd en ten slotte Dambuster Deep Silver, Koch Media ook een deel van de familie. De serie heeft een enorme en gepassioneerde fanbase gewonnen dankzij de unieke humor, artistieke stijl en verwijzingen naar de popcultuur, en tegelijkertijd personalisaties en veranderingen aan te moedigen om elke persoon zijn eigen individuele ervaring te geven.

"We zijn zeer verheugd om verworven TimeSplitters hebben", aldus Klemens Kundratitz, CEO van Koch Media GmbH "De originele games gaf fans een enorme aanbod aan content en gaf zuiver en oprecht leuke arcade shooter-ervaring. We hebben veel fans van de Timesplitters-serie onder onze medewerkers die niet kunnen wachten om een ​​product te maken dat het publiek vandaag zal bekoren. "

Naast Timesplitters heeft Koch Media ook IP en rechten verworven voor het science-fiction actie-adventure-spel Second Sight. ook ontworpen door Free Radical Design, werd Second Sight oorspronkelijk gepubliceerd in de 2004 en volgt de avonturen van een Amerikaanse onderzoeker in de parapsychologie die missies onderneemt samen met een Amerikaanse mariniers band met behulp van een mix van vechten met het pistool en stealth gameplay. De komende Second Sight-producten worden ook gepubliceerd door Deep Silver.

Meer informatie over Timesplitters en Second Sight zal binnenkort worden onthuld.