De onbetwiste koning van het streamen van videogames is absoluut Trekken, overgenomen door Amazon, maar ook gezien het grote succes van de industrie YouTube e Facebook ze wilden hun platform openen. Er gaat geruime tijd geruchten dat ze zelfs zijn binnengekomen Stoom en misschien beweegt er iets.

In deze dagen Klep Het heeft inderdaad registrato het domein steam.tv, wat eigenlijk zoveel ruis zou moeten noemen Het stromende platform van Valve, waar waarschijnlijk meer op gefocust zal worden competitieve spellen.

Het debuut zou inderdaad moeten plaatsvinden tijdens de nieuwe editie vanInternationaal, de beroemde wedstrijd gewijd aan Dota 2, een ideaal podium om de aandacht te trekken van alle professionele videogamers en liefhebbers vaneSports, zelfs als toeschouwers.

We zullen zien of en wanneer Stoom-tv het zal aankomen en als het in staat zal zijn zijn marktaandeel te verzilveren tegen de kolos van Twitch, YouTube en Facebook.