Goed nieuws voor alle horrorliefhebbers die genoten hebben van het uitstekende tot Dawn: Bandai Namco e supermassive Games heb inderdaad een nieuwe horrorserie aangekondigd, The Dark Pictures, komend naar de 2019.

Het eerste hoofdstuk van deze serie wordt genoemd Man van Medan en zal deel uitmaken van The Dark Pictures Anthology, een serie van stand-alone film-horrorspellen. Elke game is losgekoppeld van de vorige en zal volledig nieuwe instellingen, cast en geschiedenis hebben.

De trailer die je kunt zien verwijst naar het eerste hoofdstuk van de serie, dit is de officiële synopsis:

Vijf jonge Amerikanen zijn onderweg tijdens een duikvakantie op zoek naar een scheepswrak uit de Tweede Wereldoorlog. Met het verstrijken van de dag en de komst van een storm, verandert hun reis snel in iets veel sinister ... Welke van hen zal overleven? En wie zal er sterven?

Spelers kunnen elk van de vijf protagonisten belichamen, elk met een ander perspectief, om de mysteries van hun angstaanjagende situatie te ontdekken en te ontdekken - en beslissingen te nemen die hun leven voor altijd zullen veranderen. Elke game is ontworpen om opnieuw afgespeeld te worden, met verschillende sub-plots, paden en talloze eindes, ontworpen om spelers aan te moedigen om keer op keer te spelen. De beslissingen zijn van vitaal belang voor het voortbestaan ​​van alle protagonisten ... met de mogelijkheid dat ze achter elke hoek leven of sterven.

De uitgangspunten voor een grote gruwel zijn er allemaal, we hopen in op handen zijnde nieuws hierover Man van Medan.