Tijdens Gamescom hadden we de mogelijkheid om deel te nemen aan deevenement achter gesloten deuren op Cyberpunk 2077. Uiteraard een van de meest verwachte evenementen, gezien het feit dat de stoelen lang over waren en het onmogelijk was om direct op de beurs te boeken. Met een beetje geluk en een goede voorbereiding hebben we het gedaan en zullen we U ALLES vertellen wat u moet weten over de nieuwe titel van CD Projekt Red.

De presentatie, door de Level Designer Miles Tost, dompelde ons onder in een gameplay van ongeveer 45 minuten, de tijd die nodig is om een ​​missie te voltooien die specifiek is gemaakt om alle belangrijke functies te tonen. Wij zijn er Night City, Noord-Californië. Ter beschikking zullen we een open wereld hebben met de totale afwezigheid (of bijna) van uploads. We ontmoeten de eerste geweldige functie tijdens de eerste speelminuten: de karakter we zullen spelen volledig aanpasbaar, van het achtergrondverhaal, tot het geslacht (we kunnen vrouwen zijn) tot de gelaatstrekken. Maximale uitdrukkingsmogelijkheid dus.
Voordat je gaat leven, we zullen de "biostats" (kenmerken) moeten instellen, waaronder de nieuwsgierige "cool" opvalt. Waarschijnlijk het equivalent van het bekendste 'charisma', het zal ons in staat stellen om beter te bewegen in het sociale weefsel van Night City.
Als je weggaat, komt het moment voor de tweede, grote eigenschap: het spel is in de eerste persoon. We spawnen in een huis dat onze basis zal zijn waar we bijvoorbeeld wapens kunnen deponeren of van kleding kunnen veranderen.
Zodra je het huis verlaat, merken we hoe het wereld beide cvolledig interactief, van het reclamebord dat ons de gerelateerde winkel zal laten zien, naar de distributeur waar we onze favoriete drank kunnen kiezen. Secundaire details, het is waar, maar nog steeds details die onze Cyberpunk 2077-ervaring nog realistischer maken.
Om van het ene gebied naar het andere te kunnen gaan, kunnen we de talloze rijden voertuigen aanwezig in het spel.
Met betrekking tot de ontwikkeling van de plot wilden we ons meest benadrukken totale vrijheid in de keuzes die gemaakt moeten worden. Allemaal natuurlijk met de relatieve (en andere) gevolgen.
De gameplay introduceert de typische dynamiek van a action / shooter. In de strijd kunnen we een 'stealth'-benadering van de Hitman-manier proberen, of zwaar wegen met de tientallen wapens die beschikbaar zijn, van geweren tot zwaarden.

Beeldresultaten voor 2077 cyberpunk

Na enige overwegingen moet ik je allereerst vertellen: vergeet The Witcher en vergeet Geralt. De CD Projekt Red heeft het genre drastisch veranderd. Niet dat dit slecht is, wees duidelijk. Geloof gewoon niet dat Cyberpunk 2077 een The Witcher in de 2077 kan zijn. Hoewel ze erop staan ​​om het een "RPG" te noemen, is het duidelijk, zoals al geschreven, dat het een actie / shooter is. We kunnen natuurlijk kiezen wie we zijn en welke "rol" we hebben, maar de gameplay laat geen uitweg.
De tonen blijven beslist volwassenen met een onbetwistbaar snuifje tamarraggine. type The Witcher alleen in Tor Bella Monaca of Quarto Oggiaro.

Tot slot, Cyberpunk 2077 blijft het meest verwachte spel ook in deze Gamescom 2018. We weten nog steeds niets van de uitvoer, waardoor we een discrete traagheid in ontwikkeling begrijpen (alleen maar een negatieve noot). Als het pand dit echter is, is het het wachten waard.